Vad händer med påsarna?

Häromdagen tog jag en sväng om en grannstad för en lite planerad spontanshopping...:)
Hade i vanlig ordning kollat erbjudanden på nätet så att inga slantar skulle gå upp i tomma intet. Jag är riktigt noga med att alltid kolla gällande priser och skriva en lista för att minimera risken för spontan fyllning av kundvagnen. För mig är det ett bra knep. Annars kan man ju trött undra hur en lista skulle kunna hindra en från att trycka ner annat i vagnen...?? :)
Hur som helst, så hamnade vi på ÖoB som planerat. Där stod jag så där lagom vilsen på ett nytt ställe bland shoppinglystna och, till synes, extremt taggade kunder med siktet inställt på fynd så nära GRATIS som möjligt, precis som jag själv.
Jag fick med det jag ville hem så mission accomplished! MEN...
Planerad och ekonomiskt riktigt shopping i all ära, men snacks till kvällshänget i soffan vill undertecknad snåljåp ha.
Jag behövde inte sälja något organ för att ha råd med, så jag tog två påsar för att sedan bli stående med den ena i handen. Vad LITEN den kändes!! Jag tittade på vikten som var 200 gram, vilket var en STOR påse för några år sedan. Nu kändes den mest som en tablettask i handen ju. Men det är ju inte undra på när allt fler påsar rymmer både 350-440 gram. Undrar hur det blir om några år? Köper man chips i bulk och lastpallar då, tro? Eller kånkar man hem en säck över axeln som man gör med djurfoder nu?
Varför blir allt större och större? Samtidigt som folk strävar efter att bli allt mindre. Är det det man kallar för PARADOX, tro?! :)
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0