Jag tittade avundsjukt när hon tog av sig...

För er som nu skulle vänta er nåt lamt försök till sexnovell kan jag redan nu säga åt er att surfa vidare! :)
 
Vissa saker tar man som självklart. Man ifrågasätter inte varför man vaknar på morgonen, inte heller att man kan resa sig upp utan hjälp. Man undrar säkert inte särskilt över varför man kan klä på sig själv. Men jag lovar att den dagen man INTE klarar allt det där utan smärta och hjälp från nån annan DÅ kan du ge dig på att man ifrågasätter det!!
Jag har egentligen bara problem med min vänstersida, och då en fastväxt ständigt värkande axel, en arm som känns att den finns och inte funkar som den ska, och till den en hand som känns svullna och ömma...en BRA dag! :)
Det låter inte så farligt, va?
Många har fått för sig att en axel mer eller mindre gör väl ingen större...??
Till er skulle jag vilja skrika "TÄNK OM!!" i en chockrosa megafon. En värkande stum axel påverkar en i högsta grad. Det är tex näst intill omöjligt att sova med nån ordning. Kan bara svårt och smärtsamt att resa sig upp från liggande ställning. Näst intill omöjligt att tex ta av sig bh:n. Svårt att klä på sig på överkroppen. En sån simpel sak som att ta på sig deo kan vara en ojämn och smärtsam kamp...
Vi var nyligen på underbara Kos. En dag på stranden fastnade min blick på en kvinna som tog av sig sin bh. Jag kom på mig själv med att blåstirra. Jag måste ha sett besatt ut för till slut började hennes manliga sällskap att blänga snett på mig.
Men jag kunde inte sluta titta och kom på mig själv med att le stort. Tänk vad härligt det skulle vara att kunna få bak armarna på ryggen och kunna knäppa upp sin bh själv!! Kvinnan i fråga tyckte säkert inte att det var en märkvärdig handling, men för mig och alla andra i samma sits är det en utopi....

Vi har inte råd att vara kvar i sverige

Erkänner rakt av att vi aldrig gör nåt i sverige på sommaren, utan tar ett par restresor istället.
Jag har inte emot vårt avlånga land, utan det är mer priserna jag protesterar å det bestämdaste emot. Räknar man på vad det kostar att äta ute alla mål för en 3-barnsfamilj, övernattningar och inträden blir det mer prisvärt att åka en vecka till Turkiet.
Vår Lisebergstripp i juli förra året var dock ingen uttalad kostnadsam historia. Den gick på 3 åkpass och 4 inträden plus 60 mils/t/r)bensin. Vi hade flera kylväskor med oss med mat och dryck. Vi hade en i skåpet vi hyrde för 30:- sedan gick jag ut ett par gånger för att fylla på i väskan i skåpet. De har kodlås nu så hela familjen kunde gå och ta det de ville ha NÄR de ville utan att behöva fråga den som hade "nycklen".
Detta upplägget funkade jätte bra för oss. Vissa tycker säkert att vi är enbart snåla. Men vi ser det hellre som att istället för att lägga pengar ute på dricka, mat och hotell så får vi mer pengar över till annat kul.
Vi var även en sväng om på Rix Fm festivalen(vilket vi ska i år också!) i en närliggande stad. Evenemanget är ju gratis och den obligatoriska kylväskan hängde över axeln. Vi hade en kanonkul kväll som bara kostade besinen 14 mil(t/r).
I år kommer det bla att bli en dagstripp till Öland med våra kylväskor i bagaget. Annars har vi varit på Kos en vecka och ska även till Menorca, fast utan kylväskor då...
Semester kan bevisligen också vara riktigt billigt...

Av princip svarar jag inte i telefon när jag har sex

Jag har ett par kompisar vars religion och grundläggande värderingar verkar vara på  kollisionskurs med oss vanliga dödligas vakentider. Jag tror banne mig inte en av dem ringer på tider då man kan förväntas sig att folk ringer. På nåt sätt så känner jag att ringer man efter 22 till nån då VILL MAN NÅT PÅ RIKTIGT...och inte bara kolla hur läget är...Ringa för att säga hej för man vid 19-tiden på kvällen, eller kanske vid 20 med en mugg kaffe som sällskap. Efter 23 ringer man inte om lägenheten står i brand, och skulle den nu göra det så ringer man först och främst brandkåren! Mig kan de ringa om de vill ha nånstans att sova. Om jag är tjurig? Kan så vara. Men jag tycker att det tillhör god ton och uppfostran att ha sånt i åtanke då man ringer folk...

Ett av de tillfällen jag inte svarar...;)

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0