Jävla CP!!

Alltså...vad F-N är det för uttryck egentligen???
Jag brukar trött undra om personen som slänger ur sig detta verkligen vet vad "CP" innebär. Förmodligen vet h*n inte det. Jag skulle vilja hävda att personen inte har "an effing clue" faktiskt. Mina barn har slutat använda uttrycket då de blev så lessa på min kommentar:"Jaha, h*n har svårt med sin motorik, menar du?" Suckarna och blickarna blev allt tröttare, och sedan avtog det urbota korkade uttrycket, för att till slut dra sin sista suck...
Varför har folk fått för sig att de som har cp är dumma i huvudet? Det har ju liksom inte alls med det att göra. Visst det är en hjärnskada. Men den påverkar inte intellektet utan motorik men även talet, synen och hörseln. Vad jag vet så kan de tre sista tränas upp ganska så rejält.
Det värsta är att det inte bara är ovetande och naiva barn som använder utrycket, utan det gör även KORAKDE vuxna!
Men även om de med denna skadan skulle vara "dumma", så tycker jag att det är ett totalt förkastligt och nedsättande utrryck mot såna som inte alls förtjänar det, eller kan rå för sitsen livet valt att placera dem i...
 

Jag lever jätte bra utan OS

Fler än jag som anser leva ett fullgott liv utan detta upphuasade mediaspektakel?
Jag accepterar att det finns de som faktiskt(mirakulöst?) tycker att sport är nåt att lägga tid, och  framförallt energi på. Själv kommer jag aldrig att dela dessa åsikter. Jag kan förstå motion på hobbynivå, typ röra på sig för att må bra. Korpen stör mig tex inte alls. Folk träffas, rör på sig och har kul. Nu lät väl just den beskrivningen att sportutövande mer som en swingers-klubb än nåt annat. Men ni fattar...;)
Så medan många andra storögt med spänd förväntan följer dessa svettiga idrottsutövare tänker jag titta i kapp på tv-serier jag ligger efter med! :)
 

Bara såna med slöjor som handlar begagnat

De som följer mig vet jag att jag i loppis-svängen. Jag älskar secondhand ända in i hjärteroten. Det är ett perfekt sätt att handla på om man plånkan är lite skral, eller om man helt enkelt är ekonomisk, och desssutom miljömedveten. Vi har en överkonsumtion utan dess like som belastar vår moder natur hårt. Varför slänger man sånt som är helt, funktionsdugligt och till råga på allt fint många gånger? Det är ju busenkelt att lägga ut en bild på nätet. Lägger man ut det för en billig peng, eller tom skänker bort det så hämtas det fortare än man hinner säga "loppis", och vips är problemet löst.
De flesta jag känner vet att jag ofta är på loppis, och jag får ofta frågan( eller det är nog fasen mer än kommentar!)..."Det är mest såna med slöjor där, va?!"
Jag kan ärligt säga, enligt mina egna erfarenheter, att "slöjorna" inte på något sätt är överrepresenterade, och de prutar inte mest högljutt heller.
Jag brukar säga att folk skulle bli förvånade om de såg vilka som köar i ottan utanför såna affärer, och rotar mest aggressivt bland sakerna. Det är inte de man tror...om man säger så...
Men det är väl kanske på så sätt man kan lägga pengar på hög? Vad vet jag? Är inte där än på långa vägar...:)

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0