Allt för kärleken?

Jag läste att det ryktas om att Schumacher´s fru är i färd att inreda ett rum för den komatöse maken i hemmet. Med tanke på att hela kalset kommer att gå lös på hela 100 miljoner får man anta att hon har inga som helst planer på att ge upp om sin make.
Det är en så där situation man kan vända och vrida på så länge man orkar. Det är lätt att stå bredvid och tycka att man måste veta när det är dags att ge upp och gå vidare. Det är bra mycket värre när man sitter där bredvid och ser hur en maskin andas åt sitt livs kärlek. Märk väl- en MASKIN andas åt personen!
Men personen SER ut allra högst levande ut. Hen ser ut som hen sover lugnt och fridfullt, och kommer rätt vad det är att slå upp ögonen för att undra vad det blir till frukost...
Jag har själv varit personen som låg där i sängen kopplad till div apparater. Mina chanser att vakna de första dagarna var inte lysande, utan spåddes bli hjärndöd. Ödet ville annorlunda och här är jag i dag.
Tänk om jag hade blivit liggande i månader, för att sedan läkt nog för att kunna vakna? Men mina anhöriga hade innan dess valt att "dra ur pluggen"? Alltså, det är en ofattbart hjärtskärande situation att befinna sig i. Läkare KAN ha fel, etter värre-de HAR fel. Hur många läkare bör man konsultera? Vem ska man lita på?
Jag är inte ett dugg avundsjuk på Schumachers fru men väl full av empati. Fy fan, rent ut sagt, vad livet kan vara grymt. Men det är härligt att se att kärleken faktiskt är så pass stark i vårt annars kyliga samhälle där snålblåsten drar runt knuten för jämnan...
 
 

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0