Allt för kärleken?

Jag läste att det ryktas om att Schumacher´s fru är i färd att inreda ett rum för den komatöse maken i hemmet. Med tanke på att hela kalset kommer att gå lös på hela 100 miljoner får man anta att hon har inga som helst planer på att ge upp om sin make.
Det är en så där situation man kan vända och vrida på så länge man orkar. Det är lätt att stå bredvid och tycka att man måste veta när det är dags att ge upp och gå vidare. Det är bra mycket värre när man sitter där bredvid och ser hur en maskin andas åt sitt livs kärlek. Märk väl- en MASKIN andas åt personen!
Men personen SER ut allra högst levande ut. Hen ser ut som hen sover lugnt och fridfullt, och kommer rätt vad det är att slå upp ögonen för att undra vad det blir till frukost...
Jag har själv varit personen som låg där i sängen kopplad till div apparater. Mina chanser att vakna de första dagarna var inte lysande, utan spåddes bli hjärndöd. Ödet ville annorlunda och här är jag i dag.
Tänk om jag hade blivit liggande i månader, för att sedan läkt nog för att kunna vakna? Men mina anhöriga hade innan dess valt att "dra ur pluggen"? Alltså, det är en ofattbart hjärtskärande situation att befinna sig i. Läkare KAN ha fel, etter värre-de HAR fel. Hur många läkare bör man konsultera? Vem ska man lita på?
Jag är inte ett dugg avundsjuk på Schumachers fru men väl full av empati. Fy fan, rent ut sagt, vad livet kan vara grymt. Men det är härligt att se att kärleken faktiskt är så pass stark i vårt annars kyliga samhälle där snålblåsten drar runt knuten för jämnan...
 
 

Norrländskt fetto

Jag vet inte hur du har det, men så fort det blir allmän kännedom att undertecknad kommer att avvika från hemmet några dagar så svallar vågorna höga i det lilla vattenglaset. All sköns domedagsprofetior om drivis, låg svensk kronkurs och osköna flygplansfotöljer...;)
På måndag lyfter jag mot Paris med förhoppning om att möta något som påminner om vår och en föraning om sommar. Kanske lövsprickning tom?
Jag kan inte Paris så det blir till att "tenta-plugga" några dagar. Jag vet var vi ska bo, det är väl ungefär så pass mina kunskaper sträcker sig. Inget att skryta om på sin statusuppdatering på FB med andra ord! :)
Det här med rådande väderlek stöts och blöts alltid av svenskar, både vårt egna och andras. Jag har gång på gång fått höra om bekanta som varit där vid samma tid och då haft vinterpälsar på sig. I dag kom så flodvågen som tippade glaset, och jag frankt med ett snett leende proklamerade att jag skulle försöka etablera kontakt med en fet(eller iaf småknubbig...) norrlänning som förhoppningsvis kan undvara sin skoteroverall några dagar...
Sammanfattningsvis- tro fan det att Parisarna är kända för att vara otrevliga om de har det SÅ kallt!! ;)
Retuscherad bild? ;)
 

Het i bikini

...och då menar jag inte svettig...;)
Eller ja, jag tror i allafall att den unga i damen i fråga inte hade en riktigt stinkande drypande dag i solen i åtanke när hon bestämt meddelade(utan att jag frågade!) att hon då tänkte se HET ut i sin bikini i sommar och delgav mig sina träningsplaner för de kommande månaderna.
Jag erkänner utan omsvep att nån eventuell strandform finns inte i mitt medvetande, och tur är väl det för annars hade jag deppat ihop i all hopplöshet...;)
Min kropp lämnar mycket att önska och då inte bara i form och storlek utan även funktionsmässigt. Det finns säkert de som finner det oerhört frustrerande att inte se ut på ett visst sätt. Men mig stör det allra mest att min kropp inte _fungerar_ som den ska och som "löken på laxen" gör den dessutom ont på daglig basis. Jag kan inte svara på hur andra med värk ställer sig till fåfänga, men för mig är det bra mycket viktigare med en kropp som inte värker och som funkar än en som enbart är fin att titta på.
Nu är jag ju väl medveten om att de som prioriterar att se bra ut inte är i en valsituation. De ÄR friska och vill se bra ut. För en som har ständigt ont ter sig en platt mage och shyssta överarmar som en ankfjärt i Nordatlanten om man ställer det i jämförelse med att få ha en fungerande kropp...
 
 
 

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0