SkitFULA och säkert jätte moderna...

Jag blev ombedd att kolla in ett skomärke som jag förstått är himla trendigt. Dra mig baklänges, vilka hemska historier!! Jag har kollat på en reality-serie om amerikanska mäklare där en av dem hade såna här, och jag vet inte hur många gånger jag har kvidit i soffan över dessa hemska ting...
Men smaken är ju som bakdelen, och det är bara att acceptera faktum! :)
 
WTF...liksom...??

Passa dig för den tyste!

Jag kollar näst intill maniskt på den lille mexikanen med sin flock, trots att jag inte har nån hund. Men jag planerar att bli med hund i och för sig. Det kanske räknas det också?
Hur som helst, så säger Ceasar ofta "beware of the quiet one!!". Han menar alltså att man ska se upp med den hunden som inte gör så mycket ljud ifrån sig.
Jag undrar om man inte kan applicera det resonemanget på oss människor också faktiskt. Ofta så tar man för givet att den som är lågmäld och försynt är snäll och godhjärtad, utan några andra egentliga belägg. Varför är det så, tro?
Måste man gläfsa, morra och väsnas allmänt för att vara lömsk? Kan man inte vara tystlåten, men ändå smida elaka planer?
Personligen har jag svårt för de tysta och blyga eftersom det är svårt att läsa dem. Jag tar tystnad som ointresse, vilket det ju inte alls behöver vara. Jag föredrar människor som är direkta och öppna i sin kommunikation, för att undvika missförstånd samtidigt som jag är väl medveten om att vi alla inte funkar lika. Men i en perfekt värld...;)
 

 

J-a äckel Netto!!

Jag brukar ta en sväng inom ovannämnda varuhus då det ligger granne med Lidl här i stan. Jag gillar att rota runt bland alla saker och pynt som de har. Jag gör med andra ord precis som de vill enligt deras affärsidé: storhandlar aldrig utan är där 3-4 gånger i veckan. Jag går ofta därifrån med nåt med mig. Har handlat canvastavlor de senaste veckorna. Helt ok för det ringa priset av 29:- Men det som stör mig, och det som jag vid upprepade tillfällen också klagat högljutt på är deras grönsaksavdelning. Satan i gatan, vad det stinker där!! Inte varje dag, men alldeles för ofta ändå. Kommer man dit i slutet av veckan så luktar det inte smultron om man säger så. Det är så mycket ruttet som ligger och stinker och samlar flugor. Det är synd för jag gillar deras koncept om man bortser från rutten frukt och grönt dvs...:)

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0