Justin Bieber, den lille gräddbullen!

Sitter smått förtrollad och tittar andäktigt på "Never say never"-filmen. Jag gillar andan i filmen. Aldrig ge upp!! Don´t you dare not follow your dream!!
Nu går det, ska det väl tilläggas, lika bra för alla som lägger ut sång-klipp på You Tube....som tur är...Vi skulle inte ha plats för alla sjungande megastjärnor!! :)
Men jag gillar den lille spjuvern i vilket fall. Tycker att hans senaste fullängdare är riktigt lyssningsbar och förbannat snäll mot öronen.
Ser fram emot en framtid full med Bieberska musikaliska mästerverk...:)
 
 

NÅN som äter pizzasallad?!

Gjorde en djupdykning efter äppelmoset i kylskåpet. Nån hade satt det längst in i kylskåpet( och det är inte jag för jag använder varje dag!) och på vägen in så träffade jag på 4 askar med pizzasallad från pizzerian i grannhuset. Alltså, är det nån där ute som äter pizzasalladen!? Här hemma slängs de jämt efter lagom länge i kylskåpet, och jag som bekant är emot att slänga mat...
Jag vet inte hur många gånger genom åren jag sett kastade salladsförpackningar i backen här utanför. I början trodde jag att folk tappat dem. Men är det så är det över riksgenomsnittet med råge med folk med Parkinson här!! För det är ofta det ligger pizzasallad nånstans på vägen från pizzerian och förbi där jag bor.
Förr kunde jag tycka att pizzasallad var gott, men nu tycker jag för det mesta att det är enbart surt. Jag har nån gång medvetet låtit salladen få stå nån dag i kylskåpet på sin väg mot soporna för att se om den smakar bättre efter att fått "dragit till sig". Men icke...
När vi beställer pizza så blir det en familjepizza, och här innebär det 2 stora burkar och en liten med sallad. Så nästa gång så ska jag undanbe mig mig vitkålen. Känns så meningslöst då den bara slängs ändå...
(Skulle nån till äventyrs undra varför jag använder äppelmos varje dag, så är det till gröten jag äter vid lunch(!?!?)...)

Sunkigt ska det vara!

Ikväll ska vi ha en sån där smått episk sunk-kväll med filmer, hämtpizzza, godis från Hemmakväll och en och annan liter läsk.
Koman kommer att lägga sig som en dimma över oss i soffan framåt småtimmarna. Vi ser alldeles för sällan på film numera. Det blir mest timmar i soffan framför nån serie. Ska sanningen fram så föredrar jag formatet på serier. De är ofta mer "kvicka", och inte så långa. 20 minuter med snabb och rapp dialog är kalas! :)
En strilande filmkväll tillönskas er alla!
 

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0