Jag körde och hämtade Jamie Oliver

Ja, jag körde helt sonika och hämtade den oborstade karlsloken, så nu står han och jobbar sig genomsvett i köket medan jag lojt ligger med lap-topen på magen i soffan och googlar recept...
Mmmmm, i en perfekt värld så! :)
Den krassa sanningen är bra mindre sensationell och upphetsande. Att jag hittade en av hans kokböcker riktigt billigt på FB och sedan satte mig i bilen och körde och hämtade den är bra närmare sanningen faktiskt. Men jag fick i allafall hem honom, och nu står han, dock inte i mitt kök, men väl i min bokhylla...:)

Återanvänd TV-tablå

Jag har ett viktigt meddelande till de största svenska reklambaserade tv-kanalerna- 1990-talet ringde nyss och ville ha sin TV-tablå tillbaka!!

Jag är definitivt en vän av återvinning, men även för mig är "the bottom nådd" med råge. Nåt NYTT koncept måste väl ändå ligga och damma på nån bortglömd hylla hos nån??
Om inte, så tar jag gärna den klassiska test-bilden mellan varven. För nu börjar det bli riktigt fjantigt på allvar...

Man måste vara idiot för att stiga upp tidigt...

Eller småbarnsföräldrer! :)
Min ursäkt eller förklaring på mitt "idiotiska" beteende denna morgon är att jag återigen ska till min favoritaffär, och förhoppningsvis fynda massor. Det är en secondhandaffär som bara har öppet 2 dagar i veckan. och då gäller det att hänga på låset. På tisdagarna har det nästan "campa utanför"-hysteri. Förr var det så på lördgarna. Jag vågade inte vara där när de öppnade för folk slogs...på RIKTIGT!
Jag och yngsta dottern satt vid ett tillfälle i bilen parkerad utanför då de öppnade och såg hur folk körde upp armbågarna i ansiktet på varandra. Så vi brukade vara där 5-10 minuter efter öppningen. Då hade de värsta snåljåparna tagit det de tittat ut innan och är på väg ut, så då kan vi andra kunde knata runt i godan ro. Men nu tillhör jag själv de där girigbukar till gamar...;)
Även omjag aldrig skulle armbåga mig in, så har jag en viss förståelse så till vida att det är riktigt förbaskat billigt där, och då särskilt möbler.
Jag trodde mig ha hittat en skitsnygg hörnsoffa där en gång i ottan, men när jag gick "runt hörnet" i butiken såg jag en kvinna som redan lagt sig i den för att paxa den...:)
Jag tycker faktiskt att det kan bli lite komiskt ibland att se hur långt folk är villiga att gå för att göra det där FYNDET! :)
Så tidigt i morse  laddade jag mig med litervis kaffe och kolhydrater så jag orkade ta en ev fight...ha ha...:) och kom också hem med en stor kasse med härliga fynd! *skrockar nöjt*

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0