Visst har storleken betydelse!

Män ska vara långa och kvinnor ska vara smala...;)
Skämtar bara, i allafall halvt om halvt!
Jag föredrar långa män, helst  gängliga, men breda över axlarna. Ytligt? Javisst! Tilläggas bör dock innan nån blir riktigt irriterad på mig att det bara är kriterierna för att fånga min blick för en kort sekund. Ska den fortsätta vila på objektet i fråga så måste det till charm, vänligt leende och inbjudande ärliga ögon.
Ska jag sedan ta mig tid att prata med personen så behövs det humor och massor av iq.
Uppfylls alla punkterna så kan det bli nåt för min del, och då börjas det tunga arbetet att övertyga _honom_ att JAG är den han letat efter!
Nu behöver jag föralldel inte bekymra mig över dylikt dilemma eftersom jag träffade personen som uppfyller alla kriterierna med råge för drygt 11 år sedan...:)
Lycka till ni andra! ;)
 

Jag är inte så gnällig som vad man kan tro

Jag skulle vilja hävda att jag är ÄNNU värre. Men däremot så är jag ofta på riktigt gott humör så mitt gnäll brukar nog faktiskt oftast framföras med ett rejäl portion sarkasm och gigantisk glimt i ögat. Jag tycker att man kan få vara lite så där osvenskt öppet gnällig och ifrågasätta det som händer omkring en. Själv tillhör jag den där lätt rubbade skaran som tycker om att fundera på varför sked heter sked, och vad den kallades för innan den hette sked, eller om det inte har kallats för nåt annat alls.
Eller grunna över var logiken ligger i att vissa människor har det riktigt för jävligt medan andra bara glider på en räkmacka(Jo, jag fattar att det goda inte räcker till oss alla, men likväl...).. Men som en gammal släkting till mig brukar säga:"Det är ingen som påstått att livet skulle vara rättvist". Konstaterar med en suck att det allt nog ligger en del i det påståendet...

Njuta av dagen?

Julen är inte min grej. "I just don´t do x-mas" som katten Gustaf fint hade lagt fram det...
Jag förstår inte meningen med hela spektaklet. De som väl egentligen är gladast över högtiden bör väl vara affärsinnehavarna, då många faktiskt överlever tack vare den överdrivna kommersen som råder vid denna tiden på året.
Månaden innan jul håller jag mig på min kant. Orkar inte höra om alla köttbullar som ska stekas...
Steker köttbullar gör jag liksom en vanlig sketen tisdag vilken tid på året det än är. What´s the big deal liksom?!
Folk flämtar, pustar, flåsar och stressar som om dags ände var på väg...
Jag läste nyligen att det tydligen ÄR så att folk VILL stressa!! Det är tydligen bara spanjorerna som lyckas stressa mer än svenskarna.
För mig är det obegripligt att julen kan framkalla stress. Jag menar, du kan handla alla klappar på nätet billigare än i affären. Julmaten kan du nu på julaftonsmorgon åka och handla färdiglagat. Det enda du behöver göra är att lägga ut det på fat så det ser lite mer "hemma" ut, eller så kan du strunta i det och sätta fram plastburkarna...
Jag ska tillbringa dagen med mina närmaste, äta gott och bara umgås. Jag hoppas alla får en lugn jul med massor av kärlek och gemenskap. Det måste väl ändå vara det viktigaste?
Lite damm i hörnen, en torr skinka och en blaskig janssons spelar väl mindre roll när man är med dem man håller kära?
Krama de dina extra idag och sänd sedan en tanke till dem som inte är lika lyckligt lottade, då de är många...alldeles för många...
God jul!!

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0