Ashton Kutcher, det långa skäggiga charmtrollet

Stämmer det att han och Demi ska sära på sig, så har de i allafall fått ett långt liv ihop med Hollywoodmått mätt. Allt över 2 veckor är ju "long term" där...:)
Skämt å sido, så är det jäkla trist om skvallerpressen far med sanning om Ashton´s förehavanden. Tyvärr är det ju så att de faktiskt har rätt kusligt många gånger. Men det beror väl på att dessa stjärnor omger sig av så många personer, och bland dem så finns det alltid nån lösmynt. Så är det ju när det finns pengar att tjäna. Människan är över lag girig, och så även säkert jag om det skulle komma till kritan...
På den tiden då det begav sig...
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article13693281.ab

I want my brain medium rare, please....

Jag läste  en intressant artikel så här på morgonkvisten på Expressen om varför vi gäspar, eller varför forskarna TROR att vi gör det. Det är väl ingen exakt vetenskap det där, antar jag.
Det är ju lite det som är det fina med kroppen att den liksom inte bara ger från sig av sina hemligheter, och det som ju är ÄNNU bättre är ju det faktum att kroppen funkar så förbaskat fantastiskt som den gör!
Jag vet inte om jag stämmer in på försökspersonerna och gäspar mer och större på sommaren. Spontant skulle jag vilja hävda att jag faktiskt gör det mer på vintern med sitt envisa mörker.
En sak som jag i allafall vet bestämt är att jag gäspar stort när jag läst ett tag, alltså när tröttheten gör sig påmind. Så jag tror nog allt att gäspandets funktion är att öka syresättningen, och ge oss en skjuts av välbehövt ork i " stridens hetta"...

http://www.expressen.se/halsa/1.2573873/overhettad-hjarna-far-oss-att-gaspa


Laddar för loppis

I helgen är det en stor loppis här i byn som jag som vanligt laddar nerifrån knäna för. Jag packar kartong efter kartong. De har en övre gräns på 150 saker, så jag tror banne mig att jag får ta och kontrollräkna så jag håller mig inom gränsen. Jag har förpackat leksaker i påsar om 4-5 stycken i varje så i det stora hela kommer det nog att bli mer än 150 saker.
Jag begriper inte vart allt kommer ifrån. Jag lider ju nästintill av shoppingfobi. Tycker inte alls om det då det bara kostar pengar och ger högst begränsad glädje. Enda gången jag shoppar loss är på loppis, och då minsann infinner sig den sanna shoppingglädjen! :)
Sist lämnade jag in 5 riktigt stora kartonger, och det finns inget som hittillls tyder på att det kommer att bli mindre denna gången. Det är tungt att kånka, men många sköna slantar att tjäna. De bär man hem så mycket lättare!! :)

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0