Det kostar att vara snål

Ja, det kostar i allafall tid. Men efter att ha sett priserna på div turistkomplex som vi varit på genom åren anser jag å det bestämdaste att det välinvesterad tid. Har hu varit på Lalandia i danska Billund i ett dygn och har hittills bara lagt ut 60:- på nätuppkoppling.
Priserna är precis som förväntat rejält tilltagna. Hade de inte varit det så hade jag nog nästan blivit besviken, om inte annat för all mat, dryck och gott som vi kånkat med.
Jag tycker att det är ohyffsat att ta 25:- SEK för 33 cl läsk. Man behöver ingen större fantasi för att få ihop en ganska så rimlig slutsumma för en flerbarnsfamilj som spenderar några dagar här.
När vi går till anläggningen passerar vi stora skyltar som vill ha en att äta både det ena och det andra. Priser jag lagt på minnet är 85 SEK för oss fyra stycket för frukost. Hade barnen varit snäppet yngre hade de ätit för 40 SEK var. I stället för att sponsra anläggningen åt vi stekt ägg och bacon med rostat bröd. Allt var medhavt så klart!! :)
Nääää, jag är inte smålänning men bor på gränsen till de småländska skogarna dock...

Skälen att köpa nya tuttar är många

Visst är det som Denise Richards säger i artiklen nedan att man är mer sårbar och tacksam att påverka när man är 19. Har man passerat 40 som undertecknad har så har man mer i råg i ryggen och självförtroende att man i de flesta fall bara fnyst åt en läkare som föreslagit några främmande föremål i kroppen som man inte godkänt själv.
Nåt annat som jag tycker är märkligt är att så många pratar om sina nya tuttar som en investering och att de ger jobb. Men det är ju ingalunda frågan om nåt unikt de i så fall satsat pengar på då "alla" har det. Borde det inte snarare vara så att man får jobb där borta just för att man _inte_ har plasttuttar!? :)
Nåja, det var bara en morgonfundering i all hast.
Ha en bra dag alla!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article13394763.ab

Såklart att Beckham ska designa kallingar!

Han är ju fotbollspelare, och vad gör de annars..än att designa kallingar?! *ironisk*
Jag börjar bli less på dessa kändisar som brer ut sig likt bläckfiskar åt alla håll för att möjliggöra en ökning av sin redan digra förmögenhet. Det börjar bli svårt att bland dagens kändisar att veta vad de egentligen GÖR till yrket. Nu kan kocken på TV lika gärna vara inredande plastikkirurg på femman. Hallåan på tv kan vara en sjungande dagisfröken som varit med i melodifestivalen. Måste några få göra allt? Kan det inte lämnas plats åt andra också? Talang finns det gott om om nån skulle orka ge dem en chans. Jag tycker att det är mångfalden som gör saker och ting så mycket mer spännande. Önskar att H&M skulle bjuda in okända glada amatörer som brinner för det de håller på med, och låta dem spåna fritt. Jag är säker på att det hade blivit sjukt kul, och resultatet hade säkert överskridit alla förväntningar. Man behöver inte heta Beckham eller Salming för att kunna det där med kallingar. Nädå, det kan allt Karlsson och Svensson också. Bara de får chansen att visa det!!

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article13388586.ab

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0