Bästa sättet att få bloggläsare

...är att uppdatera...till att börja med...:)
Inser nu att jag inte varit särskilt närvarande här på bloggen ett tag nu. Har ärligt inte tänkt på det, hur nonchigt det än må låta. Men jag sysslar ju inte med shopping och outfits och då blir det inte alltid så mycket att fylla bloggen med om det ska kännas meningsfullt för läsaren.
Hur som helst...
Läste på Expressen om Pernilla Wahlgrens senaste tilltag för att ragga fler läsare. Hon brukar med jämna mellanrum lägga ut ett medvetet extra provocerande inlägg...som av en händelse!! ;)
Denna gången var det yngste sonen som fick åka på biltaket sittande i takluckan. Naturligtvis i sakta mak och på en ödslig grusväg. Inget att hetsa upp sig över tycker jag personligen. Men många bloggläsare går ju i taket över sådant då de älskar att få förfasa sig över andra människors agerande och komma med pekpinnar. Detta vet alla bloggare om. I vår värld är det ju trafiken på bloggen som räknas och inte anhängare och supportrar...
Jag har själv drivit en provocerande blogg men jag ledsnade på alla påhopp, så jag väljer nu att sitta här vid ankdammskanten och försiktigt doppa tåspetsarna i vattnet... ;)
 
 

Men lägg dig. kvinna!

Jaha, och så sitter jag här återigen "alldeles för tidigt" en lördagsmorgon bara för att ge mig ut i loppisstöket och knuffas om potentiella fynd.
Dagen till ära har jag stärkt mig med div värktabletter för att mota bort analkande migrän. Tycker mig känna mindre av den där ömma ömkliga historien som sitter mellan öronen faktiskt. Sovit gott i natt har jag också lyckats med. Sambon hävdar dock att våra gardiner, och säkert grannens också, har vajat av mitt snarkande.... ;)
Jag brukar inte snarka, men mina huvudkuddar är nytvättade och inte inliggna än, så jag antar att de är boven i dramat, eller jag väljer i allafall att skylla på dem. Härligt att ha något" legitimt" att lägga skulden på! :)
"Det är inte mitt fel, det är ju mina ofluffade kuddars "...
Fast ska sanningen fram så känns det ju inte ultimalt att bege sig på loppis utan att ha skallen med sig!
Det ska bli spännande att lasta ur bilen efter dagens loppis-turné...
(Du Tina, ponnyn som står i baksätet-Var ska jag sätta den?)  ;)

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0