Vågar du erkänna hur snål du är?

Jag erkänner här och nu utan omsvep och större krusiduller att jag är så pass snål att en smålänning inte kommer i närheten ens med bästa vilja. Eller vad är egentligen "snål"? Kanske ska jag säga att jag är extremt ekonomisk i stället? För visst har "snål" en negativ klang? Det ger mer vibbar om nån som missunnar sig själv det goda här i livet. Allt för att spara en slant. Sån är jag inte även om jag drar in på mig själv ganska så rejält. Men det är inget jag lider av. Jag har inga större luxiösa krav på tillvaron, utan det är tak över huvudet, väggar omkring mig, mat på bordet, hela och rena kläder etc.
Jag handlar sällan om det inte är nåt erbjudande. Kollar varje vecka och skriver noga ner det som är billigt, och det vi behöver köpa hem.
Skulle folk veta hur mycket man faktiskt sparar på att hålla koll på sina utgifter, så hade garanterat fler kallat sig ekonomiska med fanan högt hållen! :)

Kasse är inget jag köper, utan har alltid med mig mina egna.

Sluta retuschera era bilder

Jag blir ledsen då jag läser att så pass stor del av våra unga tjejer idag mår dåligt pga att de känner att de inte duger. Jag förstår dem till fullo!! Hur man känna att man duger som man är med alla sina mänskliga drag och egenskaper i denna fejkade värld? Det är ju för fasen inte en bråkdel av det vi konstant matas med visuellt som är på riktigt. Om jag hävdar att drygt 90% är tillrättalagt, så överdriver jag ändå inte. Jag förstår att en människa som inte är färdigvuxen vare sig i kropp eller själ, och inte hunnit landa i sin personlighet till fullo mår dåligt av dessa omänskliga ideal. Jag förklarade för en tjej i mellersta tonåren för nån vecka sedan att det inte på nåt sätt var normalt att gå ständigt hungrig. För mig är det självklart att man äter då man är hungrig. Lika självklart som att man går på toa då man behöver. Men jag är medelålders, har hittat mig själv och trivs bra med mitt sällskap! :) Folk får gärna photoshoppa sig själva innan de går affären. Jag SKITER i det. Men försök för fasen inte dra ner mig i fejk-sörjan. Och våra barn och unga ger ni också tusan i. Det RÄCKER nu!! Tack för mig....;)

Dessa förbaskade nät-flirtar

Går det att chatta och ha trevligt i största allmänhet, eller måste det flirtas, nypas i rumpan,stötas eller antydas? Jag är pratglad och tycker om att umgås. Tyvärr är det så att tiden inte räcker till allt jag skulle vilja göra eller folk jag skulle vilja träffa. Så i nåt svagt ögonblick har jag tänkt att "på nätet kan man ju chatta!!" Och visst det kan man ju. Men om man inte vill prata sexfantasier , och kanske vill prata med nytt folk vart söker man sig då? Finns det nåt sånt ställe där man kan träffas och blurra en stund, och sedan tackar man för sig? Jag tycker att de flesta ställen, iallafall de större ter sig allt jämnt som jaktmarker. Så vart är man då man är social, inte intresserad av att prata sex, vill inte träffas för sex, är nöjd och lyckligt med det man har, utan vill bara prata bort en stund?

Blev full i skratt nu. (Har man ett enormt ego eller då man skrattar åt det man själv skriver?! ;)...) Det är så här att det nu slog mig att jag kanske ska hänga på de däringa bingo-sajterna. Är det inte där man träffas, chattar och dricker kaffe på var sin del av landet? Eller det kanske bara är en dålig ursäkt för att få spela och göra av med lite pengar...:) Och det är jag alldeles för snål för. Så ett ställe för pratsjuka snåljåpar, tack!!

 

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0