Förbannade efterhängsna Telenor!!

Jag såg genom fönstret hur han reagerade på smällen då jag drog igen bildörren, och tog sikte på mig likt ett rovdjur på ett roadkill. Men jag var beredd. Klorna var nyvässade och huggtänderna utfällda. Bring in on...liksom...:) Jag hann sätta foten innanför skjutdörren då han la in första stöten...ja, faktiskt den enda också..."Hej fröken!"...Jag tittade på honom med ett snett leende. Han var knappa 20 och jag nåt år över 40. Han fnissade och kom av sig. Men innan han hann samla sig tog jag i ifrån knäna och öste ur mig med min mest myndiga stämma att jag minsann inte ägnade mig åt såna tramsigheter som mobiler, och hade inga som helst planer på att göra det inom en snar framtid heller. Han tittade trött på sin kollega,lutade sig över disken och fortsatte med det som han gjorde då jag väckte honom med bildörren...sms:ade... Min tanke med detta är-varför ska man som kund inte kunna gå i lugn och ro in i affären utan att behöva försvara sig för att man inte är i mobilträsket!? Vill jag teckna abbonemang så hör jag av mig till vederbörande företag. Tack för mig!

Ah vad fasen, det får bli string i sommar!!

Har beslutsångest då det gäller badkläderna i sommar. Som nån skrev; det ÄR kärringvarning med baddräkt med kjol, även om det är kort. Och som alla vet tenderar kjolar att åka upp, så den lär ju lägga sig om en krans runt..ja, är midjan en gång fanns...:) Och en baddräkt där benen går ner en bit på låren kommer väl mest att få mig att se ut som en prensionerad urkrainsk brottare är jag rädd. Jag ställer nu mitt hopp till XLNT. De brukar lyckas med sina underdelar, och så förhoppningsvis även i år. Annars får det bli string. Så är det. De jag träffar på stranden är ändå folk jag aldrig lär se igen....:)

Fast rumpa och lår med en klick

Jag har inte testat ifall det funkar. Men tro mig, jag ska. Har några baddräktsbilder som är perfekta att leka med. Jag är komplett teknik-analfabet och blir alltid barnsligt förtjust då jag hittar nåt som ,enligt mig då, är smått revolutionerande. Men så visar jag äldsta dottern, och hon plockar ner med jämt och ständigt med sitt "Meeeen mamma, det är ju skit gammalt!!" Så detta klipper är säkert på god väg att bli passé. Men jag tycker ändå att det är kul OM det nu är så pass lätt dvs...

http://www.videoklipp.se/videos/Noje/Snygg_med_Photoshop

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0