Spice up your life!

Piffa till maten kan man också göra! And I´m on a mission...:)
Jag kom hem med dessa godingar till fynd från Citygross häromdagen. Man fick ta med dem hem för 10:-/st, och för en matlagningsnörd som jag var det som manna från himmelen, och musik i mina öron.
Dessutom såg kryddhyllan här hemma ganska så ledsen ut innan påfyllningen av nytillskotten. Nu får det inte plats ens ett frimärke där( varför jag nu skulle försöka knöka in ett sånt där...). Det är alltid likadant. Jag tycker att det är så påfyllt ocg välförsett här hemma. Sedan går det ett litet tag och så ekar det tomt igen...
Men just nu tänker jag njuta av det faktum att hyllan är knökefull och att man måste iaktaga största försiktighet när man ska ta en kryddburk! :)

Frukost på balkongen!

Jag älskar att sitta på balkongen. Sitter där flera timmar per dag med mina studieböcker. Inbillar mig att det jag läser sjunker in snabbare med frisk luft och fågelkvitter.
Just nu är det inte lika mycket kvitter som moln på himmelen dock. Riktigt förbannat igenmulet är det, och till detta en ganska så kylslagen väderlek.
Jag gick ut med de bästa av intentioner då det gällde att avnjuta ännu en frukost på balkongen, och jag lyckades. Det finns ju inget dåligt väder vet ni väl! :) Jag var klädd som för en fjällvandring kändes det som...
En granne som var ute på sin balkong och vädrade sängkläderna slängde iväg ett "Är du från vettet, kvinna?!" och jaaa...lite knasig är jag nog allt...;)

Frukosten:Biffar med gorgonzola och ett glas pepsi max

Utsikten för dagen...

ORKAR du mer Robinson?!

Jag kan inte säga att jag vare sig vill eller orkar. Fast hade jag velat så hade jag säkert också orkat. Antar att det hänger på vad man prioriterar.
Faktum är att jag inte tittade på ett enda avsnitt förra säsongen. För mig känns det totalt uttjatat och urvattnat. Bara tanken ger en fadd smak i munnen. Jag kanske missar nåt spektakulärt som väljer bort det?
Det är likaså med "Fångarna på fortet"...VARFÖR!? Kunde det inte fått vila i frid där det låg?
Jag är inte mycket för nostalgi och favorit i repris. Allt har en storhetstid, för att sedan falla så sakteliga eller med en rejäl nosdykning.
Däremot så har jag faktiskt gluttat lite så där lagom på Bingolotto nu när härlige Bylund står vid rodret. Denna veckan kanske det tom blir en inhandlad lott! Första gången på i allafall 10 långa år. Fast i det fallet kan jag ju skylla på att man ju faktiskt kan vinna pengar...;)

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0