Ekar det tomt i plånkan?

Var inne i stan en sväng nu på förmidddagen. Yngsta dottern ville ha några plagg från Cubus. Sagt och gjort, får man stränga order från högre ort så LYDER man, och särskilt då de haft kräksjukan och är så där storögt ömkliga att man liksom inte kan motstå dem...:)
Affärerna var tomma så när som på personal. Kanske var det tidpunkten mer än var i månaden vi befinner oss. För inte är väl pengarna slut i stugorna redan!?
Eller är det vara en elak och efterhängsen skröna det där med att pengarna bränner så pass hårt i fickorna att folk handlar slut på långlördagen? Kanske är det så för många att de helt enkelt schemalägger sitt handlande på några få tillfällen och sedan håller sig ifrån affärernas lömska lockrop som vill nästla in oss i sina nät tills vi inte orkar stå emot alla frestelser längre...?
Personligen föredrar jag att "handla undan" För även om jag är ekonomiskt principfast så är det alldeles för lätt att lockas handla nåt som inte alls var tänkt från början. Så jag resonerar som så att håller jag mig hemma, så gör jag inte av med pengar.
Ett helt gratis tips från mig till dig- STANNA HEMMA!! :)

Jäkla SKIT KappAhl!

Det är sällan jag blir extremt missnöjd och ångerfull över ett inköp, mycket beroende på att jag inte nöjesshoppar eller spontanköper.

Jag handlar det vi BEHÖVER här hemma, och inget annat. Men när det gäller dålig kvalitét så funkar inte min shoppingfilosofi...tyvärr...Jag kan visst det, precis som alla andra, få med mig SKIT hem. Detta är tredje året KappAhl´s förbannade barnbaddräkter inte ens håller måttet de första två tvättarna. Återigen är det bara att knata tillbaka med bister min. Jag kan ju säga till deras försvar att det är ju inte särskilt svåra att ha med att göra. Men likväl...TREDJE året!! Numera kommer vi att strängeligen bojkotta dessa förbannade tryck och köra enfärgat...eller ja...applikationsfritt i vilket fall...

Bild på baddräkten i fråga! (Nä,jag har inte tvättat den i 90 grader...)

Gräla på kontorstid

I morse vaknade jag som vanligt vid 6, och då inte heller denna gången av tuppen, utan våra grannars förbannade galande...
Efter den vanliga kalabaliken så gick de sedan och la sig och lär inte höras av förrän nån gång i e.m.
Då är det lugnt, för att sedan dra igång vid 1-tiden på natten. Det har blivit märkbart lugnare sedan vi ringde hit polisen för nån månad sedan dock. De regelrätta slagsmålen verkar ha upphört i allafall temporärt.
Men eftersom man faktiskt inte FÅR störa sina grannar, så tänker jag ringa hyresvärden och hyresgästföreningen. Jag vet inte om det blir svårare då det är migrationsverket som hyr lägenheten. Men det borde det ju inte bli för eftersom de hyr också bör de ju också omfattas av hyreslagen som alla vi andra...?
Jag har haft mer tålamod än normalt nu eftersom det fortfarande är lov och vi går på halvfart. Men om nån dag börjar allvaret, och så även för de ovanför...


I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0