The UGLY truth...Ain´t PRETTY...

Igårkväll var det dags för "favorit i repris". Kan det vara en tillfällighet att så många av mina favoritfilmer har Gerald Butler i huvudrollen, tro!? :)
Jag vet inte hur många gånger jag sett "The ugly truth" vid det här laget, men ett 10-tal ligger nog hyffsat nära verkligheten i allafall.
Det är ju en ganska så ytlig komedi som man nog inte ska fundera så mycket över. Men jag tycker ändå att det har en underliggande sanning faktiskt.
Jag håller med Gerald´s rollfigur att man inte ska fundera så mycket över att förstå varandra över könsgränserna. Men det är väl också just där jag slutar hålla med honom! :)
Jag tycker att man hellre ska acceptera varandras olikheter som _individer_ istället för kön. Alla män är lika lite likadana som alla kvinnor är.
Filmen är i vilket fall riktigt underhållande, så har du inte sett den så tycker jag att du ska undvara dryga 1.5 timmar till dess förfogande.

Dumpar era grannar disk hos er också!?

Jag har ju inga egentliga belägg för att det verkligen är så. Inte mer än dessa högar med disk som tornar upp på diskbänken varje dag. Kan ynka 5 personer verkligen lyckas få ihop alla dessa fat, muggar och bestick på en dag!?
Likaså tvätten. Aldrig i h-vete att vi kan vara bara 5 personer här hemma!! Enligt omfattningen av högen som jag nu ska ta mig igenom är vi lätt 17 personer här hemma...
:)


Så bedrövligt patetiskt beroende...

Ta mitt godis. Jag bryr mig inte. Ta min påse ostbågar ifrån mig, och jag rycker på axlarna. Ja, du kan ta min laktrisglass också för den delen utan nån reaktion. Men försök ta min pepsi max ifrån mig och du får motstånd vill jag lova!! Jag blottar huggtänderna, morrar och gör motstånd med all kraft jag besitter för att skydda min flaska och ha den kvar tills det ljuvliga innehållet är slut. Förr drack jag aldrig annat än vatten. Nu dricker jag obscena mängder av just denna dryck. Inte nog med att det kostar en massa. Det är ju inte bra för kroppen heller. Så nu är det dags och begränsa mig till ett stort glas med is i på kvällen. Jag hoppas att begäret sedan klingar av av sig självt...??

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0