Istället för att tänka högt. skriver jag här...

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor. blogglista.se

Middag på stan VS betald räkning

Publicerad 2014-02-22 17:51:18 i Allmänt,

Schablonbilden av oss kvinnor är ju att vi älskar att bli bortskämda med smycken, fina undisar, romantiska middagar och dyl. Hur många av oss stämmer in på den bilden, tro?
Skulle jag få ett dyrt smycke av sambon så skulle jag inte ge ifrån mig högfrekventa läten som säkert bara hundar kunde höra. Inte heller skulle jag hoppa jämfota och klappa händerna av iver över ett underklädes-set(men kanske sambon?!). Däremot kan jag uppskatta en lugn middag på tu man hand. Men det behöver inte vara nåt flottare ställe.
Det jag däremot uppskattar allra mest är 1. Få disken avklarad 2.Soporna bortforslade 3. Få en räkning betald som överraskning. Nu är kanske inte ordningen på överraskningarna överensstämmande men hur jag skulle ranka dem, men ni fattar...;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

WhoopsieDaisie

För en ojämn kamp mot min fibromyalgi. Det hindrar mig dock inte från att tycka och tänka massor. Kanske FÖR mycket, enligt vissa... :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela