Att inte räcka till

Många pratar om att de inte får sina pengar att räcka till. Men eftersom jag inte har några pengar så har jag heller ingen ekonomi att fundera över...brukar jag säga med ett snett leende...
Själv känner jag ofta att jag inte räcker till som människa. Jag tvingas alldeles för ofta säga nej till vänner som vill ses, eller behöver min hjälp för att jag helt enkelt inte hinner med, och skulle ibland tiden nu infinna sig så orkar jag inte pga min efterhängsna värk.
Senast igår var jag tvungen att säga nej till en vän som skulle ha behövt sällskap. Det har stört mig hela dagen trots att jag ju vet att vare sig tid eller ork räckte till. Jag hade inte varit ett bra sällskap åt någon som behöver piggas upp. Man är liksom inte det när man har fullt upp att hålla skallen upprätt och då med stöd...
Jag brukar annars sällan ha dåligt samvete då jag vet att jag gjort det jag kunnat, för mer än så kan ingen göra. Men när det är ens vänner som får stå tillbaka gör det extra ont i hjärtat, och själen ömmar mer än den brukar.
Nåväl, i morgon är en ny dag med nya möjligheter och mer huvudvärk. Men det är inget som inte en balja kaffe och en näve alvedon rår på... ;)
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0