Istället för att tänka högt. skriver jag här...

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor. blogglista.se

Vågar du erkänna hur snål du är?

Publicerad 2013-07-31 21:25:00 i Allmänt,

Jag erkänner här och nu utan omsvep och större krusiduller att jag är så pass snål att en smålänning inte kommer i närheten ens med bästa vilja. Eller vad är egentligen "snål"? Kanske ska jag säga att jag är extremt ekonomisk i stället? För visst har "snål" en negativ klang? Det ger mer vibbar om nån som missunnar sig själv det goda här i livet. Allt för att spara en slant. Sån är jag inte även om jag drar in på mig själv ganska så rejält. Men det är inget jag lider av. Jag har inga större luxiösa krav på tillvaron, utan det är tak över huvudet, väggar omkring mig, mat på bordet, hela och rena kläder etc.
Jag handlar sällan om det inte är nåt erbjudande. Kollar varje vecka och skriver noga ner det som är billigt, och det vi behöver köpa hem.
Skulle folk veta hur mycket man faktiskt sparar på att hålla koll på sina utgifter, så hade garanterat fler kallat sig ekonomiska med fanan högt hållen! :)

Kasse är inget jag köper, utan har alltid med mig mina egna.

Om

Min profilbild

WhoopsieDaisie

För en ojämn kamp mot min fibromyalgi. Det hindrar mig dock inte från att tycka och tänka massor. Kanske FÖR mycket, enligt vissa... :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela