Istället för att tänka högt. skriver jag här...

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor. blogglista.se

Det kostar att vara snål

Publicerad 2011-07-31 13:47:23 i Allmänt,

Ja, det kostar i allafall tid. Men efter att ha sett priserna på div turistkomplex som vi varit på genom åren anser jag å det bestämdaste att det välinvesterad tid. Har hu varit på Lalandia i danska Billund i ett dygn och har hittills bara lagt ut 60:- på nätuppkoppling.
Priserna är precis som förväntat rejält tilltagna. Hade de inte varit det så hade jag nog nästan blivit besviken, om inte annat för all mat, dryck och gott som vi kånkat med.
Jag tycker att det är ohyffsat att ta 25:- SEK för 33 cl läsk. Man behöver ingen större fantasi för att få ihop en ganska så rimlig slutsumma för en flerbarnsfamilj som spenderar några dagar här.
När vi går till anläggningen passerar vi stora skyltar som vill ha en att äta både det ena och det andra. Priser jag lagt på minnet är 85 SEK för oss fyra stycket för frukost. Hade barnen varit snäppet yngre hade de ätit för 40 SEK var. I stället för att sponsra anläggningen åt vi stekt ägg och bacon med rostat bröd. Allt var medhavt så klart!! :)
Nääää, jag är inte smålänning men bor på gränsen till de småländska skogarna dock...

Om

Min profilbild

WhoopsieDaisie

För en ojämn kamp mot min fibromyalgi. Det hindrar mig dock inte från att tycka och tänka massor. Kanske FÖR mycket, enligt vissa... :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela