Ren jävelskap är ingen hobby

Ibland fattar jag inte hur mycket tid vissa människor väljer att lägga på rena elakheter. Ja, jag skriver VÄLJER för det är just det vi människor gör på daglig basis." Låt se- vad ska jag göra idag?" Personligen när jag ställer mig den frågan så tänker jag enbart i avkopplande termer, så som att sitta på balkongen invirad i en tjock filt och med en varm mössa på huvudet och avnjuta en mugg kaffe och lyssna på skogens sus, ligga och titta på några avsnitt av en bra tv-serie, laga nån god mat, kanske baka en kaka och överraska familjen med. Inte en chans i h-e att jag skulle lägga min värdefulla tid på jorden på att JÄVLAS kan jag säga!! Är det livet alldeles för kort för dylika tilltag?
Missförstå mig inte nu. Jag är ingalunda ett lallande mähä, men jag VÄLJER mina duster väl." Kommer det att ge nåt...mer än ett blått öga"?? ;)
Jag menar, det beror på personen dusten ska redas ut med. Många går det inte att prata med, för att de helt enkelt inte vill. De vill ha bråk, tjafs och intriger och det ger jag dem aldrig. Har man de egenskaperna så tycker jag bestämt att man ska ta och skaffa sig en annan hobby faktiskt! Om inte annat för vi andra ska få fortsätta leva våra liv i harmoni och balans. Fridens lilja allihopa! :)
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0