Mina tvångshandlingar

Alla har vi våra rutiner, en del fler än andra...
Jag håller riktigt hårt på mina eftersom jag sedan många år "går hemma". Ni som är i samma sits vet hur viktigt det är att ha fasta tider, uppgifter etc. För att inte vända på dygnet eller låta den stora misströstan koppla ett stadigt grepp om en. "Varför ska jag stiga upp överhuvudtaget?"..."Det är ju liksom ingen som saknar min närvaro så jag kan lika gärna dra täcket över ansiktet och somna om...om...om igen...."
Jag kan periodvis ha rejält svårt med motivationen även om jag ständigt jobbar med att hålla motivationens låga brinnande, och alltid ha div projekt på gång. Jag är livrädd för att falla i depression nämligen. Jag har väl i och för sig egentligen inte visat några tecken på det. Men frågan är om man själv är den första som märker det?
Några rutiner som jag har, eller mina "tvångshandlingar" som jag så kärleksfullt väljer att kalla dem är att alltid, var vi än befinner oss i almanackan, öppna balkongdörren på vid gavel så fort jag stigit upp(har den vid sängänden). När det är avklarat, så åker persiennerna upp obönhörligen. Efter det går jag ut i köket och "vevar igång kaffet", medan det sedan puttrar sätter jag mig på balkongen med ett glas Proviva och njuter av närheten till skogen med alla sina ljud. Har du aldrig hört skogen vakna en tidig vår/sommarmorgon , så har du gått miste om något!
Naturens närhet ger mig lugn och harmoni. Skogens sus och fåglarnas trötta morgonkvitter innan de "gurglat igång sig" är som balsam för själen.
Mer natur och koltrastar till folket! :)
Min utsikt just nu...Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0