Det har inget med sex att göra...

För mig har inte vänskap något med vare sig ålder eller kön att göra. Jag har vänner mellan 15-76 år, och av alla tänkbara kön och sexuella läggningar...:)
För mig handlar vänskap enbart om personlighet, och då en tilltalande och varm sådan. Om du sedan är man eller kvinna, 17 eller 68 spelar ingen som helst roll för mig. Beter du dig som folk och är lojal får du gärna vara min vän!
Men jag har märkt att många sätter gränsen för vänskap vid kön, och det är lite märkligt från hur jag ser på det. "Nej, vi kan inte vara kompisar för du är ju MAN!!"
Jag var ihop med en man som bestämt hävdade att män och kvinnor inte alls kunde vara vänner eftersom "k*k och fitta passar ihop". Detta befängda påstående fick jag slängt i ansiktet då jag berättade att jag och en kurskompis skulle sitta på ett fik och plugga. Jag som är kvinna kunde inte plugga samhällskunskap på ett fik mitt i stan ute bland folk med en man. Gud förbjude!
Till er som undrar: Nej, vi är inte längre ett par! ;)
Den jag lever med nu skulle aldrig ens tänka tanken på att häva ur sig något så idiotiskt. Jag tror det är så pass enkelt att är man inte otrohetsbenägen själv så tänker man inte i de banorna. "Genom sig själv känner man andra"...jag tror det ligger en del i det uttrycket faktiskt...
Antingen så är han säker på att det är bara honom jag vill ha, eller så litar han blint på att ingen annan vill ha mig! :)
Hur det nu än är, så är det skönt med ett tjafsfritt förhållande efter många turbulenta år innan dess. Jag älskar mannen i fråga mer än livet självt och har inga behov av att hoppa över skaklarna. Den dagen jag skulle komma på mig själv att ha känslor av det slaget än dagen då jag bryter upp med honom...Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I said BADASS...not fine-ass!

Mycket funderingar, ännu mer tankar blandat med fullaste allvar med en twist av ironi, sarkasm och massor av humor.

RSS 2.0